Bodytronic

Maatwerk is van essentieel belang bij het maken van steunzolen en maatschoenen. Maar ook bij de behandeling met kniecompressiekousen en voor de selectie van sport-, gemaks-, en diabetische schoenen. Om deze producten zo te vervaardigen, dat het volledig op uw eigen lichaam is afgestemd, gebruiken wij de Bodytronic 600.

 

Dit apparaat meet met de unieke scanmethode exact de individuele vorm van het onderbeen en de voet. Tegelijkertijd wordt een statische voetafdruk met een geïntegreerde drukmeetplaat vervaardigd. De opmeting gebeurt zonder aanraking met behulp van gerasterde meetkousen. Uit de gegevens die op deze wijze worden verkregen, maakt Bodytronic 300 een driedimensionaal voetmodel op, dat op de monitor kan worden geanalyseerd. Steunzolen, schoenen en compressiekousen kunnen individueel aan belasting en anatomie worden aangepast.

 

Schmidt Medica beschikt over de allernieuwste meetapparatuur. Deze apparatuur is uniek in Nederland. Op deze manier bent u verzekerd van de beste zorg. Wilt u zich laten onderzoeken? Het laten doen van een scan is bij ons altijd gratis. U kunt hiervoor een afspraak maken, maar u mag ook gewoon binnen lopen.
 


  
 
3D Scan
Met een druk op de knop maken wij een driedimensionaal beeld van uw onderbenen. Hiermee kunnen we snel een beeld vormen van de exacte maat van uw onderbenen voor compressiekousen. Bovendien wordt er tegelijkertijd een voetdrukmeting gedaan en een beeld gemaakt van de stand van uw voeten. Met de scan kunnen wij inlegzolen en compressiekousen aanmeten.
 

Voetscan
Wij kunnen de voetscan zowel in stilstaande als in bewegende positie uitvoeren. Bij de eerste wordt een kopie onder uw voeten gemaakt en bij de tweede laten wij u over een meetplaat lopen, zodat wij op de computer de afwikkeling van uw voeten kunnen bekijken. Op basis hiervan geven we gerichte adviezen over uw schoenen, (sport)inlegzolen, (sport)braces en eventuele aanpassingen in uw schoenen.

 

Vaatscan
Heeft u last van vermoeide benen, jeuk of spadaders? Bent u er niet helemaal gerust op en wilt u een check van uw vaten in uw benen? Bij ons kunt u de zogeheten Venoscan laten doen. Dit is een korte screening van ongeveer 5 minuten om de conditie van uw vaten in uw benen in kaart te brengen.A In de Betouwstraat 9a
P 6511 GA Nijmegen
T 024-3223213
E info@schmidtmedica.nl
W www.schmidtmedica.nl
A Zandstraat 7
P 3901 CH Veenendaal
T 0318-724999
E info@schmidtmedica.nl
W www.schmidtmedica.nl
 
© 2023 Schmidt Medica